FESTINA LENTE - Feesten op de Schelde

31 december 2016: Oudejaarscruise aan boord van de "Festina Lente"

We verwelkomen u met champagne met hapjes, uitgelezen diner en muzikale omlijsting door niemand minder dan Danny Wuyts in samenwerking met percussionist Peter Van Woensel !
Om middernacht liggen we op de beste plaats op de Schelde om het vuurwerk te aanschouwen !
Alle info en reservaties: www.loncinrestaurant.be

 


 

Zoekt u een unieke event locatie om te delen met uw partner, familie, vereniging of bedrijf? V-zit's nieuwste verovering laat u Antwerpen intens beleven op het water, in alle luxe, rust en sereniteit of... in alle uitbundigheid!

Congres, daguitstap of party ? In ons ruime passagiersschip voelt u zich meteen thuis.
En zoals de naam het zelf zegt : "Haast u langzaam ...", maar vergeet vooral niet te genieten.

Laat je verleiden

Festina Lente biedt plaats aan ruim 150 personen (dinerformule) tot 225 personen (recepties, walking dinners, parties). Het schip is volledig rolstoelvriendelijk (met aangepaste deuren, toiletten en een rolstoellift) en omvat 2 grote open buitendekken en 2 gezellige en stijlvolle binnensalons met bar en dansvloer.

Ook is Festina Lente (varend of niet varend) uiterst geschikt als seminarieruimte voor sales meetings, beurzen, roadshows en tentoonstellingen.

Ons schip is volledig vrij van traiteur. Dit biedt u de mogelijkheid om -mits bepaalde voorwaarden - uw favoriete traiteur mee aan boord te brengen of zelfs uw eigen catering (inclusief dranken) te verzorgen. Natuurlijk kunnen wij u steeds via onze uitgebreide lijst van preferentiële traiteurs een voorstel ‘op maat' bezorgen, en dit steeds in lijn met het door u gekozen concept en binnen uw budgettaire verwachtingen.


Ook qua vaarroutes zijn wij volledig flexibel. Een haventocht of een boottocht op de Schelde blijven steeds Verrassend, maar ook Scheldeland en Brussel behoren meer en meer tot onze favoriete bestemmingen. Talrijke boottochten worden bij ons gecombineerd met een activiteit op het vasteland.
Wat denkt u van een fietstocht of wandeltocht in de buurt van Temse & Bornem?
(Het achterdek biedt tevens plaats aan 100 fietsen.)
Of van een bezoek aan Lillo met een gepersonaliseerde ‘Welkom' door de plaatselijke ‘Nepburgemeester'?
Of combineert u liever een Diner op de Schelde met een adembenemend orgelconcert in de OLV Kathedraal van Antwerpen, of met een GPS-rally door de oude binnenstad ?

Aan boord : bierseminaries, enz enz.

Maak hieronder alvast kennis met de ligplaats van de Festina Lente en andere leuke locaties.


(klik hier om te vergroten)

Het Pomphuis: Siberiastraat z/n, 2030 Antwerpen, T -  03/770.86.25


Contacteer ons
voor een creatief voorstel op maat of vraag naar onze verrassende combinatiemogelijkheden.

  • At night
  • Bovenaanzicht
  • At day
  • Huwelijk